Black Moustache

luni, 27 ianuarie 2014

Seara placuta

Sa aveti o seara placuta Sunphoto-nieni :* ^^

Multumim domnule Alexandru :*

Sincer vreau sa ii mai fac niste multumiri domnului Alexandru :* :) Adica iar a facut niste modificari,uitati:->
 Mie una imi convine,si este cu mult mai simplu ca inainte si m-i se pare okey.Deci sa nu va aud cu neintelegerile :| :@

^^

Cat ma bucur sa vad si asa ceva pe SunPhoto :)
 

Un moment frumos

Pai pe sunphoto imi amintesc ca majoritatea membrilor faceau conturi albume gen:baia potrivita pentru tine,casa potrivita pentru tine,album pentru `x..`.Era frumos ^^.Acum ce s-a intamplat cu toate astea?Plus ca nici seriale nu mai sunt asa de multe..

Anunt

Sper ca la sondajul din partea dreapta sa votati ^^.Sincer,din punctul meu de vedere nu veti regreta,pentru ca am vazut destul de des cum unii se plang din cauza vizitelor,asa ca le dau ocazia sa afle solutia la problema lor.Si stiu ca-mi incalc o promisiune,dar o fac sa nu mai vad certuri.Sper sa se stranga multe voturi in cele 7 zile ramase.multumesc pentru contribuirea voastra si nu uitati sa votati si sa urmariti blogul in continuare :*

Probleme?! o.O

Deci frate,chestia asta a scapat de sub control.Acum bine,sincer intelleg ca unora nu le place cand munca lor este copiata,dar totusi,atata zarva?! o.O Sunteti penibili si ma dezgustati -_-..
Ma uitam si eu pe la grupuri,sa vad ce mai e nou si am observat unul`ANTI-Xeroxuri` sau ceva de genu si pe acolo am intalnit ``specimene`` ..tipic :|
Ma mira faptul ca pe sunphoto mai sunt si unii care sunt tari in gura.Mai intai sa invete carte si cum sa se stearga la f;nd ca in rest...(Iuliana2004 valabilitate pentru tine!).
Si mda:->
Iar tipa din descriere a copiato pe prietena mea -_- PROSTIE!
`Doamne mare tie gradina,prostii sar gardu`!`->


 

Originalitate si Neoriginalitate

Sincer acum,cred ca pe sunphoto,s-a dus si mama ei de originalitate.Adica,daca acum cineva face un album cu poze marfa,edituri si multe altele,mai tarziu,cam la vreo ora `distanta`,se trezeste un zurliu,da cu `past copy` si K-bom! Intervin certurile -_-.
Pe de alta parte,vin copiatorii de conturi,adica cei care vin si `imprumuta` numele de albume,poza inclusiv numele de cont cu mici modificari o.O ..astai ciudat.

Cei care faceti chestii dastea,mai bine abtineti-va,inseamna ca sunteti `topiti!`

Channel

Dap,pai daca exista momente in care te plictisesti,sau n-ai ce face,iti recomand sa citesti si sa te uiti la serialele de aici.
 Sincer,din punctul meu de vedere nu aveti ce regreta,sincer,pentru ca este foarte multa munca,merita un sprijin!

Sunhh-ul nou si vechi-amintiri

Din punctul meu de vedere,Sunphoto s-a schimbat foarte mult.In anii trecuti cam toti membrii erau draguti,mai de treaba.Veneai pe pagina unuia dintre ei,ii dadeai comentarii,si t-i le inapoia...Ei bine in ziua de azi se trimit mesaje in continuu,si nu vorbesc despre cele in anuntarea unui (serial,reviste,joc,concurs) nu!Unele sunt de milogeala,dar in fine.
Si acum imi amintesc,in anii trecuti se faceam petitii pentru Sunphoto,pentru revendicarea vechiului site,pentru ca,din cauza unor mici plangeri si neintelegeri,adminul a schimbat multe.Acum un an si ceva,ba chiar doi s-au mai facut niste modificari.Insa,in zadar..nici acelea nu au fost pe plac.Ei bine,intr-un bun sfarsit,in ziua de azi multi membri au inceput sa se foloseasca de noile imbunatatiri,care se pare ca,va prin dine in situatie ANTI-HATERI!
Si stiu,ca inainte,multora dintre voi le placeau vechiul Sun,dar recunoasteti,ca tot din cauza noastra s-a schimbat,nu a adminului.

Nu ezitati asta

Nu uitati ca pe sunphoto sunt si conturi muncite si care au esenta lor speciala.Nu strica daca din cand in cand facem o vizita.Fiecare cu meritul lui!






Am pus decat cateva conturi,sunt foarte multe,dar le voi posta cu o cu totul,alta ocazie! 

:))))

Gata,incepem sa scoatem cutitele in fata dusmanilor! LA ATAAAAAC! :)))))=))))) Sincer acum,numai bagati in seama toti retardatii fetelor,munca voastra este minunata :* DIn partea mea meritati laude! :* Sfat:BLOCK

Prostia doare

Da!Tot eu sunt si m-am intors.Ca sa va dovedesc ca prostia doare!!!
 Si astea sunt numai doua!Am mai multi retardati la asazisa `Lista a utilizatorilor blocati` ca sa nu am prea mult stres din cauza babarditelor care apar!
E si normal ca sa fie in trend cu moda,sa scape din acea lista,sterg contul si-l refac...mda..prostie :|.

Hi SunPhoto-nieni

Da,pai bun venit pe blogul meu.M-am hotarat sa revin intr-o forta mai mare,chiar daca am dusmani,mai multi ca inainte.Ei si ce-mi pasa.Mi-am facut blogul sa ma razbun.Sunphoto de la o zi la alta se umple de prosti,ce pot spune.Adica vin niste tampiti retardati si comenteaza aiura la albume.Cand credeam ca asta a incetat iar a revenit!Niste copii fara creier,imbecili,fara ocupatie,vin pe conturile mele si nu numai,cat si pe cele ale prietenilor mei,si posteaza porcarii,injura si mai stiu eu ce.Numai cretini!Sincer dragul nostru site s-a transformat intr-un dezastru.Si ma intreb,`Oare de la ce a pornit totul?`Dar asta,ramane un mister pentru un moment.