Black Moustache

duminică, 19 aprilie 2015

Doamne,mare e grădina...

Păi domne,cum drq să nu-ţi vină nervii?!Măi,e rău când e prost,da mai rău când faci pe prostu!Mai jos voi pune mult material!De la 3 persoane diferite şi veţi observa lucruri diferite,în permanenţă!









----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Mda..Nu am mai stat să subliniey şi amănuntele,îmi e prea lene şi sunt foarte obosită,însă,interesant,no? :P Din păcate măi fetiţo,tu nu duci pe nimeni cu zăhărelul :P :))) doamne ce om prost!
Pozele,unele,nu sunt puse în orine..decât prima categorie.

Anunț

Dragii mei,majoritatea postărilor nu sunt pentru a vă jigni.Spun lucruri dure,dar unii și le merită.Sunphoto nu a fost creat pentru a-și bate unii joc de el,ci a fost creat pentru a comunica și pentru a ne pune creativitatea la încercare.Da nu să vină niște terchea-berchea,și să inventeze chestii de genu:Eu sunt Selena Gomez,sunt bogată,am 20 de vile,fac laba,etc..sau să facă conturi anti,să fie xeroxuri și să copieze pozele și descrierile,cât și numele de cont ale altor persoane sau mai știu eu ce.Eu fac chestia asta pentru a vă determina odată și odată să încetați cu toate rahaturile astea și pentru ca lumea să vă cunoască cu adevărat.
Adevărat,sunt și eu dură,vulgară și poate câteodată întrec limita,dar cel puțin îmi permit și mă reglez singură.
Deci un sfat:data viitoare,nu vă mai dați drept ceea ce nu sunteți sau să faceți alte prostii.Înainte să vă înscrieți,gândiți-vă domne ce să faceți mai întâi și mai întâi!După acționați!
Ne mai auzim ;) :P