Black Moustache

joi, 30 ianuarie 2014

Mereu vor fi si persoane care merita respect!

Mereu vor fi,dar se gasesc greu si rar :* :(

:(

Sincer imi pare rau ca l-i se intampla asta membrilor sunphoto :( .Toata chestia asta,este din cauza invidiei.De la un timp pe sunphoto,se intampla fel si fel de chestii,care ma determina intr-un sfarsit sa plec :| Sincer ii inteleg pe multi pentru ca unii lucreaza la reviste,seriale,jocuri...iar mai tarziu,munca lor e distrusa doar din cauza po;itaniilor! -_- dezgustator!!!Sincer,nu mai putem face nimic,ca gata:se trezeste unu,cazut de pe Pluto si vine la un album si da Raport. o.O Chestia asta trebuie sa inceteze.Intelegeti oameni buni ca ditrugeti site-ul si ii determinati pe ceilalti membri sa plece :|Sunteti jalnici!
Si totusi,daca voi credeti ca o sa ne determinati sa plecam,gresiti amarnic! de ce? Simplu! `Noi nu renuntam niciodata la ce-am iubit inca de mici.Acolo am legat prietenii si ne-am simtit bine in fiecare zi.` Nu poate sa vina un mucos si sa ne i-a asta! Asa ca incetati `@#%!&#@` sunteti pros;i!

Tutorial pentru Biia :*

Uite tutorialul si sper sa fi inteles in mare parte :) Unde nu stii ma mai intrebi :D

http://powerx3.sunphoto.ro/ :) :**
Daca nu vezi bine,intra pe youtube :) http://www.youtube.com/watch?v=0mC8YTutfUw&feature=youtu.be

Nu ma descurajeaza!

Nimeni si absolut nimic nu ma va descuraja sa renunt la acest Blog si voi face lumina cat si dreptate.Cat de curand,de cateva zile am facut un sondaj,`Cum vi se pare blogul pana acum?`Si uite si raspunsurile in procentaj pana acum :
 Stai ca m-am pornit din nou.Bai,voi credeti ca asta m-ar determina sa-l sterg sau ceva? :)) Normal ca...doar ma intarata sa bag mai multe subiecte!Sa arat realitatea!Oricum asta e parerea unor anonimi,si sincer,nu-mi pasa =))) daca va consoleaza cu ceva ;).Deacum incolo sunt hotarata sa fac Blogging serios si sa nu ma las.Am de cand sa lucrez si pana nu vad progres,unii au de suferit.Eu arat realitatea prin Blog,iar unii,baga contraziceri,tipic! :| :)) Dar oricum,va multumesc ca ati intrat si ca ati citit :P

Ce mult am crescut

Ce dragut ^^ am crecut enorm in ultima perioada:
 Vreau sa va multumesc tuturor pentru vizitele voastre :* ideile si tot!Si le multumesc si haterilor bineinteles :* :)))))))=)))
Dar in special lui Lore :*:*,si stie ea de ce :) http://xpinkfairytalex3.sunphoto.ro/

Britney Spears-Work Bitch! :D


Demi Lovato-Neon Lights

O melodie care pur si simplu o ador <3
 

Originalitate-Rar!

Ce este originalitatea?Felul care te defineste cel mai bine.Sa fii original,e ca atunci cand...STOP ..nu mai gasesc rima :)).Pai am descoperit pe Sunphoto si persoane care chiar,pot si originale :-? din punctul meu de vedere si creative ^^
http://allexutzaally.sunphoto.ro/ 

Neata Sunphoto-nieni :**

Sunt gata si pregatita sa fac noi articole si sa dezvalui intregii lumi,cat de ipocriti pot fi :P:D