Black Moustache

marți, 12 ianuarie 2016

Oh yeah,am revenit!

Da și? Am revenit! M.am întors pe blogul meu să mai scriu și eu o chestie două. Nu prea am mai avut eu activitate mare pe Sunphoto. Am fost prea ocupată cu treburile casnice și propria.mi meserie.
Nu de mult,am observat niște lucruri.
În primul rând,site-ul,a început să-și piardă din activitate foarte mult ...adică,se postează cât se postează,dar la un anumit interval de timp ... Și știu că a început școala,dar chiar și-n vacanță a fost pustiu rău de tot...
În al doilea rând...iar au început să apară conturile FAKE sau făcute la MIȘTO.
Mă fraților...chiar nu aveți nimic mai bun de făcut? -_- Băi,eu nu stau să mă iau de lume fără motiv sau să mă laud că dracu și lacu sau să zic ceva total eronat despre mine.
Asta fac eu frate .. eu desenez zilnic!
 Eu nu stau să fac chestii de genu:

Acu pass!Păi lasă una comentariu și răspunde alta sub aceeași identitate? Un lucru e clar..unora le face plăcere să se complimenteze singuri ...
Alta zice că alea de mai sus sunt fake-uri și ea e cea reală ...
Frate ... toate sunteți false,ce naiba.
Gândiți mă dracu și voi odată pentru totdeauna logic:Vedetele nu stau să.și facă conturi pe site-uri mai puțin populare unde pe de.o parte mai sunt doar câteva minți mediocre -_- .Cine e mă prost să.nghită faptu că Delia,Antonia,Selena Gomez,Demi Lovato,Miley ș.a.m.d ..și-au făcut cont pe Sunphoto? -_- Pe Sunphoto mei? Ele au doar un cont propriu de Facebook,Instagram,Twitter și postează din joi în paște câte o fotografie,clip sau o publicitate la o anumită firmă ori diverse.Nu sunt preocupate de fani.
Iar cei care vă faceți conturi false,sincer,nu aveți pic de rușine în voi,e lipsă de ocupație și toate cele.
Adică dracu,a început iar școala!Pune.ți drq în plm mâna pe carte -_- Unii au o gramatică de te c#ci pe ea.
Și eu mai fac greșeli,dar mă mai corectez,una alta,și-n primu rând îmi și permit atâta timp cât am cei 7 ani de acasă și nu.s o prefăcută precum unii ..
Am încercat pe site să văd și eu lume cu creativitate,originalitate,bun simț .. ADEVĂRATE! dar nimic în zonă..sincer spun.Rare ori văd conturi la locul lor ..