Black Moustache

sâmbătă, 29 august 2015

Puțin deranjant,dar fără atacuri

Bun,acum voi apăsa pe o chestie..dar nu foarte mult. Îmi voi spune o simplă și nevinovată părere .
Văd aproape zilnic..aproape! niște conturi cu numele:ajutoor,numedecont ..sau altele..nu mi le aduc aminte pe toate.În care ultilizatori,au nevoie de un sfat în privința *ce nume să pună la viitorul cont*. Dragilor,nu am absolut nici o problemă cu voi,credeți-mă...doar e deranjant să vezi cel puțin 1 cont pe fiecare pagină din EXPLOREAZĂ cu așa ceva. Căutați pe net că sunt idei .. sau uitați-vă prin fel și fel de cărți după cuvinte ce vă plac..cuvinte englezești. Observ că se fac multe conturi așa..și nu e așa de bine.
Puteți să puneți pur și simplu un album pe contul vostru personal în care să întrebați aceste lucruri..mi se pare mai bine.

Eu personal voi face curând o postare cu posibile nume de conturi,de diferite categorii ...cu Selena,Zendaya,Bella,Miley,Demi...etc...Artistice ..și multe altele...consider că e mai ușor să fac eu o ditamai lista decât să vă obosiți să faceți o altă înregistrare.Consider că-i mai ușor două click-uri :)

Noapte bună tuturor! :*

Bitch!

Mai nou,e la modă să te dai drept o vedetă :))) Deci practic putem fi oricine dar nu noi înșine? Wow o_O
http://deliareal.sunphoto.ro/
http://antoniareal.sunphoto.ro/
Și nu cea din urmă ...pam-pam-pammmmmmm ...tobele vă rog! ..
http://arianagrandeoffficial.sunphoto.ro/ This is me,Nicole Cherry...yeeeah,memories :))))))))
Mă..toate ca toate,da noi ăștia cu #Minte nu vă înghițim idioțenile...
Credeam că încetaseră-ți..dar m-ați dezamăgit total :( =))) Să vă fie rușine! :P
Și dacă stăm să ne reamintim postarea mea cu conturile alea fake de acum o zi-două ...pfuu,v-ați uitat câte conturi am postat? 30+ .. și sunt în creștere...și dacă le mai pun și pastea ce le-am mai găsit..auci mamă. Cât spațiu irosit..dar nu vă grăbiți! Să nu credeți că scăpați ;) Voi avea grijă să dispară conturile de genu :3

Contra celor contra!

Frumos titlu de postare,nu? Și interesaant :-?
Se pare că așchia nu sare departe de trunchi...măi frate..nu credeam că iar or să apară dăștia care n-au ce face..
http://contraaddicted2holland.sunphoto.ro/
Măi fetițo,câte cuie fumași?  -_- Doamne iartă-mă..adică...cât de prost să fii să faci asta în continuu? Ești bolnav mintal frate..
Și ce dracu,pe puțin 40 de mesaje cu același text? *cur și puță*? aide capu meu :|
Eu cer pur și simplu raportarea acestui cont..
Măi fato,știi bine că adminul îți va tot șterge albumul.Ai să vezi de câte ori vei zbura!

Neața Sunphoto-nieni + Welcome back sis :*

Vreau să vă urez un sincer și cald Bună dimineața  :* Ce mai faceți,cum mai sunteți? Ce părere aveți că vine școala? Eu sincer,nu una foarte bună :)) m-am obișnuit să mă trezesc cam târziu..


Bun venit din nou sis pe Sunph :* Chiar dacă contul ți-a fost șters de-o obosită care nu avea ce face,și a trebuit să-ți faci altul ... dar calm,o să crești tu ușor în vizite și comentarii :* Îți urez din nou un călduros *Bunăă!* și ședere plăcută :* Te pup și te iubesc siso :*


Și dragi sunphoto-nieni,sunteți buni să faceți o mică vizită pe aici http://omagiicgliitero.sunphoto.ro/ v-aș fi foarte recunoscătoare și m-aș revanșa :) Mulțumesc! :*