Black Moustache

marți, 11 august 2015

Dedicații fără numărrr-prostia pe primu loc

Cum spune și titlul,*ham* o dedicație pentru toți *jmenii* din lume. Pupa-m-a-ți undeva :))) Mă,cât de prost poți să fii?
 http://livedinstefanesti.sunphoto.ro/

Pe drept,se vede că ești un țigan sau un analfabet :)))) Chinezărie,ce mai =)) ..mai ales pe baza mesajului privat ;)
Mă,tată,n-ai ce face? Du-te bă de te spânzură,ce nația **** ai?!
Bă,muiere,treci la cratiță că nu-i de tine internetu.


 Ce-i drept,înjur mai bine,dar mă abțin.Nu mă cobor nici așa de jos. Mda,am și o greșeală gramaticală dar m-am repezit...tipic eu.
Mă scuza-ți acu de vorbă,dar tot am cenzurat ce-am scris :)))

Vruiam să mai înjur dastea,da dacă n-a dat pe Speak Romanian ..m-am plictisit :))


Și tot mă ia somnu..

Avem niște fete rele prin zonă :3 =))

După cum spune și Titlul postării,și a de obicei pe Sunphoto nimic nu mă prea uimește,însă mă uimește prostia,că..practic tot crește , crește și iar crește :))))
http://fetelerele.sunphoto.ro/
Și aidii capu meu mă . Mă fetelor,se poate așa ceva?
Da bun,la prima vedere nimic nu pare a fi în neregulă...Mai dă-i o dată cu privirea ;)
Stai! Tot n-ai observat nimic? Bă chiorule,uită-te la dreptunghiurile alea roșii :)))) Acolo,acolo ! Bun.
În primul rând,da măi?*Bethișor*? Ești dansatoare în cluburi de manele? Păi dragă,stai să-ți spun o chestie ;) .În primul rând,pretinzi că ai 16 ani.Dragă,da,poți fii,*într-un fel* dansatoare,da nu poți să fii tu atât de expertă încât să dansezi prin cluburi și dastea.Pentru că,trebuie să faci niște ani de școlărie ca să excelezi spre succes,dă-o-n plm de treabă :| Așa că,lasă-te de meserie :)) Așa mă pot da și eu mare că-s dansatoarea lu Salam,dar ar fii decât o minciună.
Al doilea lucru de evidențiat.Dragă,nu mai ești virgină de la 9 ani? Păi scuză-mă dragă,dar ești curvă cu diplomă :)))) Draga mea,un copil la 9 ani se joacă frumos cu păpușile,și mai ales că ești fată,ar fii trebuit să te informezi despre ciclu că mde,doar ești femeie ce pnm :))) că până pe la 45-50 mai ai cale lungă cu calvaru ăsta.Doi la mână! În primu rând ție nici nu ți se dezvoltase corpu,funcționarea organelor genitale nu era regulată,nimic nu funcționa cum trebuie,nici sânii nu ți-au dat,iar tu te fuți cu toți jegoșii de prin satu tău? :))) Dragă,nu ai avut o copilărie prea frumoasă ;)
Știi ce făceam eu mă la 9 ani? Mă duceam la prietene,luam toate o cutie cu păpuși,haine și ne jucam mă :)))) Știi ce bine era? N-ai de unde :))) Crecă pe atunci stăteai să faci scenariile,stăteai prin Sex Shop-uri :)))) te cred.
O altă chestie ar fii.Lăsa-ți drq poceala și alte drăcii,și,învățați să scrieți :| așa văd drq și pe Facebook cu *kk* și *plake* *Ke may faky?* și alte rahaturi -_- Mai da-ți pe la școală.

Și o altă chestie ar fii ...
În primu rând,se vede că sunteți nimfomane ;) ..iar dacă nu știți ce înseamnă respectivu cuvânt,îl găsiți într-un DEX online ;) ca să nu vă chinuiți să vă duceți până la Bibliotecă :)) probabil nu știți ce e nici aia :)) Nu mă miră .. o.O
În al doilea rând,cel mai prost nume de grup
Iar în al treilea rând.De ce drq ați mai făcut grupu dacă voi vreți să vorbiți numai între voi? o.O Face-ți naiba un album și da-ți-l pe privat și vorbiți între voi cât drq vreți,da nu mai ocupați spațiu cu rahaturile voastre.

Asta a cam fost părerea mea despre un cont ce a fost făcut la mișto,din lipsă de ocupație..la-la-laa..


Cum o mai spusăsem și prin câteva postări,pe contul meu de Sunphoto...postările,nu sunt mai de grabă pentru jigniri...sunt pentru trezire :)) .Poate vă treziți din prostie și vă vedeți de treabă,de școală,vă duceți de vă ajutați părinții la vie.Și nu râdeți că nu-i de râs.Eu îmi ajut părinții cu tot,îi trimit să se relaxeze și eu fac treabă.Sap,spăl,mâncare..n-am treabă.Am drq 16 ani jumate,sunt destul de matură,nu tre să stau ca tuta în casă și să mă dau drept altcineva pe un site de socializare și să mă laud..și dastea.Nu frate,muncesc,scriu,învăț..și când mai am timp,mai e și relaxare ;) Naiba,Sunphoto nu era așa acum câțiva ani...dar acu,s-a pocit din cauza specimenelor gen voi #Fetele #Rele sau #SUGIP**L și alte rahaturi de nume ... mda