Black Moustache

miercuri, 5 februarie 2014

Faci pe dr;cu

Baii am vazut si eu ma prosti,da asa nu :|Bai ce dra;u nu se intelege.Au incercat zeci de persoane sa schimbe sunul acu se gasi alt pro;t! :|

Mah fato!Tu nu o sa schimbi nimic cu starea asta.crede-ma ca peasupra...adica imi zici mie ca-s tare-n clanta?! WTF?!? Nu esti aia pro;;ta care nu vrea sa priceapa ca una ca tine  poate lua rascoala de la inceput cu campania aia spupida.

Bah de acum incolo va zic un lucru.Ganditi dra;u in pana mea logic,si rezolvati-va problemele personal spunandu-i adminului,nu sa faceti scandal pe Sunphoto! Adica cat de prost sa fii ma incat sa le faci dra;i la altii cu tampeniile tale.
Mai oameni buni,daca aveti si voi macar putina minte in cap sa realizati ca distrugeti cei mai bun,atunci nu stiu ce sa mai cred.Adica se scoala unu/una,venit/a de pe Pluto si se crede cea mai tare! Adica cum drq vine asta?!

Mda :| in fine...treaca-vine! Da-o dra;u de treaba ca nimeni! ABSOLUT NIMENI SI NIMIC N-O SA REZOLVE NIMIC!NEEVER!Dute ma la domnul Alexandru si spune-i lui ce te deranjeaza,nu te trezi tu sa faci cearta pe Sunphoto!

Sii ii multumesc lui Dumnezeu ca unele persoane chiar inteleg!